BOZE KIEZER  1725

Zo, het bewijs ligt op tafel. Nederland is een boevenstaat. Keurige parlementariërs in driedelig, grijs, blauw of zwart, en veelal met stropdas, bekokstoven strategieën om alles naar hun wens te vormen.

Rutte, alias Pinokkio voor intimi, was er een kei in. Appeltje in de mond laconiek lachend en ondertussen alles naar zijn hand zetten. Tot de andere sprookjesfiguur Kaag, of wel ‘de heks’ in betoverde kringen genaamd, hem regelmatig gewiekst een oor aannaaide. Gesteund door Rob Jetten, ook wel Erik Engerd genoemd, ging ze hem in de coulissen te lijf. En in de linkse hoek gingen Jesse Klaver (Groen Links) en Attje Kuiken (PvdA) een politiek huwelijk aan in hug-houding en adopteerden voormalig Europarlementariër Frenske Timmermans die gelijk de leiding nam. Hij is voor mij een stripfiguur uit de serie Billie Turf. Kun je geweldig van genieten. Frenske spreekt vele talen vloeiend, waaronder Russisch, alleen de taal van het volk ontbeert hij jammer genoeg. En hij beschikt over een rijkelijke fantasie door sprookjes als versterkende factor te verhalen in serieuze gebeurtenissen. Ach ja iedereen zijn kwaliteiten zullen we maar zeggen. Gelukkig is de Nederlander niet echt achterlijk en die conclusie werd afgelopen woensdag bij de Tweede Kamer Verkiezingen heel duidelijk. De kiezer koos overtuigend voor rechts en bombardeerde Geertje Wilders oet Venlo tot de beoogde Minister President van ons land.

Tja dat veroorzaakte hier en daar fikse pijn dus werd de nacht die volgde gebruikt om een plan te smeden. De VVD, de partij die 13 jaar aan de macht was maar zich steeds liet misbruiken door coalitiepartners, had nu -ondanks een niet mis te verstaan verlies – eindelijk de kans om te laten zien waar ze voor staan… En wat doet deze partij? Boegvrouw Dilan Yesilgöz negeert de kiezer en zegt dat ze aan de zijlijn blijft staan waarmee ze opzettelijk de grote overwinnaar Wilders schaakmat zet. Een schok door het land, hebben we daarvoor gekozen en duidelijk aangegeven wat we willen? Kiezersbedrog van de hoogste orde en weet je wat het ergste is…. Ik zou het absoluut niet raar vinden als hier de oude rancune en misselijke strategie van onze demissionair minister president Rutte achter zit. Hij staat nu in de luwte, is talloze malen betrapt op onwaarheden, meerdere keren weggestuurd en een streber pur sang. Altijd in conflict met zijn leermeester Wilders en nu de kans om op een zeer lelijke manier Geert in de nek te slaan. Bah. Helaas schijnt niemand bij de VVD in de gaten te hebben dat de kiezer dit niet vergeet en volgende keer vernietigend zal oordelen. Nondedjuu!!!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.