OPRUIMING  1724

Slecht een paar dagen scheiden ons van een revolutie in de Tweede Kamer. Nee geen opstand maar een totale wijziging van het parlement. Nederland wil afrekenen met het beleid van 13 jaar Rutte. In de laatste peilingen gaan 3 partijen nek aan nek op kop. De VVD, PVV en PvdA/GroenLinks. En toch durf ik te roepen dat onze geblondeerde Geert dit keer gaat winnen. Daarbij krijg ik steun van paragnost Liesbeth van Dijk die Wilders een monsterzege voorspelt. Als ik alle geruchten en uitspraken om me heen mag geloven dan steekt de PVV met de witte kuif en smalle schouders inderdaad boven het gepeupel uit en wordt onze Geert de nieuwe minister-president. Alleen … Frenske Timmermans en de Turkse VVD-ster, zullen dit niet appreciëren en accepteren en ik prognosticeer uit die hoeken een valse tegenaanval. Want laat ik u vertellen, het zijn slechte verliezers. Vandaag wil ik nog niet vooruitlopen op de ontwikkelingen. Eerst moeten u en ik onze stem gaan uitbrengen. Wanneer ik mijn oor te luister leg hoor ik heel veel Wilders stemmers. Daarom een voorlopige verkiezingsprognose van mijn kant.: Winnaar wordt Geert, tweede de VVD en derde de combi PvdA/Groen Links. Helaas zakt NSC van Pieter Omtzigt naar de vierde plek. D’66 komen we op grote afstand van deze koplopers tegen.
Woensdag ga ik vroeg stemmen want ik verwacht een grote opkomst. Mag ik ook op u rekenen? Blijf in elk geval niet thuis! Dan vervloek ik u. Het belang is immers torenhoog. Nondedjuu !!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.