KAMELEON 1719

‘Pas bij eb ga je zien wie naakt zwom’, is een veel betekenende uitspraak uit de financiële wereld. Maar naast dit spel heb je ook mensen die zich een kameleon wanen. Neem de lange Wobke van het CDA. Die bekend staat van zijn uitspraak ‘We gaan knallen”, en vervolgens schoot hij in zijn eigen voet. Om zijn hachje te redden -er moet immers brood op de plank komen- koos hij voor Europa. Nu dat bebaarde dikke menneke daar zijn biezen heeft gepakt omdat hij vaste grond onder de voeten verloor, kwam er een plekkie vrij en onze demissionaire lachebek droeg Wobke voor. Ja Wobke kreeg na veel gedoe, gedraai, gekonkel, en andere vreemde, lachwekkende acties de plek van de scheidende Hollandse Euro Commissaris. Ja hoor we hebben het over onze Limburgse Frenske Timmermans. U weet wel die PvdA’r met een van de duurste woningen in Maastricht. Die van links prediken en rechts graaien is.  Die van de CO2- en de Stikstofhindernissen. Die graag minister-president wil worden in ons gave landje. Die niet met de VVD wil samenwerken. Die zijn 15000 euro maandelijks wachtgeld uit Europa volledig binnen roeit. Die heel vreemde uitspraken doet om zijn mening kracht bij te zetten en vervolgens wordt gecorrigeerd. Die 22 november absoluut niet aan de macht mag komen want dan gaat Holland net als Ajax zwaar onderuit en degraderen tot een derderangse natie.
Ondertussen zit Wobke hoog en droog in Brussel en Straatsburg en speelt de milieukoning. Over alle milieutechnische zaken waar hij in zijn CDA-tijd de rem op gooide, verkondigt hij nu als de weg naar het Walhalla.
Over een paar weken mogen we gaan stemmen en het zal een hele klus voor ons als kiezer zijn, om de juiste keuzes te maken. Ik ga zeker stemmen maar weet als de beste dat alle beloftes die nu worden gedaan, op 23 november geen waarde meer hebben. Ze hebben allemaal een ruggengraat als een tuinslang. Wentelteven zijn het, die kandidaten, ze draaien en keren om een zetel te bemachtigen. De kiezers zijn dezelfde dag om 21 uur al uit het oog verloren. Met die kennis ga ik stemmen, ik laat me absoluut niet voor de gek houden door al die machtswellustelingen. Nondedjuu!!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.