TASSENFREAK 1709

Silvie Meis, bij het horen van haar naam gaan bij mij spontaan alle alarmbellen af. Niet dat ik überhaupt in haar profiel van te veroveren mannen val. Bij lange niet. Hoofdoorzaak: mijn bankrekening is niet voldoende gevuld. En juist daar lijken haar voelsprieten zich volledig op te concentreren. Ai akelig als dat zo is.
Heel wat miljonairs hebben kortstondig naast haar mogen bivakkeren tot ze plots weer verdwenen zijn. Ik vermoed dan dat er twee zaken spelen; of ze heeft de miljonair gedumpt omdat hij niet meer aan haar voorwaarden kon voldoen. Of hij is zelf gillend weggerend met een snelheid die zelfs officieus Olympische records deed sneuvelen. Ik vraag me dan af; wat moet je met een soort zweefteef die uit een hebzucht grenzeloos de duurste spullen binnen harkt om daar vervolgens enkel mee te pronken binnen een beperkt kringetje?  Dan ben je toch zielig? Zeker als je daarbij op internet gaat tonen wat je allemaal hebt en waar je het hebt opgeslagen. Neem haar tassen collectie van o.a. Hermès Birking Bag die om en nabij een ton per stuk kosten. Ben je dan niet ver van het ordinaire leven weggerukt? 25 tasjes van gemiddeld 30.000 euro, samen een ruime ton of acht waard, zijn onlangs bij een inbraak bij haar gejat. De inbrekers hoefden maar op internet te kijken om een handige plattegrond te tekenen en een braakplan te smeden. Hoewel mevrouw als actrice bekend staat – ik heb nog nooit een film van haar gezien- vraag ik me af hoe ze over dit verlies heen komt. Een nieuwe miljonair scoren? Een crowdfundingsactie starten? Ze zal iets moeten doen om dit kwijtgeraakt spul te compenseren. Mij hoeft ze niet te bellen ik haal mijn boodschappen bij Appie gewoon met een linnentasje dat ik ooit gratis kreeg. En daar ben ik heel blij mee. Mij ontgaat totaal de gedachtewereld van een verzamelfreak. Wel fascineert mij het leven van zulke personen. Zij worden meestal enkel verliefd op een vermogende vent. Ze teren heel vaak op diens beurs. En wanneer eindelijk het kwartje valt bij de miljonair overziet hij pas de ramp die hem is overkomen. Je zou er echt Misogynie door ontwikkelen. NONDEDJU!!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.