OVERNAME 1696

Je hoeft geen futurist te zijn om te concluderen dat Nederland over twee generaties compleet Islamitisch is. Ik heb niks met de bijbel en Godsverering, zeg maar dat ik puur seculier ben. Voor mij is het heilige boek gewoon een verhalenbundel die vroeger menigeen werd opgedrongen door verkondigers van het geloof, ten faveure van zich zelf. Waarom Geloof? Om de massa onder bedwang te houden en het geld te laten vloeien naar de mannen met strakke ronde kraagjes die er weer pracht en praal mee bouwden en ook hun buikjes lieten groeien tot maniakale omvang. Zo zie ik het.

Terug naar de constatering dat we Islamiseren. De volgers van dit geloof zijn nogal fanatiek en ze komen massaal naar Europa op de vlucht voor agressie in eigen land. Zo arriveerde een gezin bestaande uit vader, moeder en een kind in ons land. Het duurde even tot ze een huisje kregen dat aardig was ingericht. Midden tussen de Hollanders. Zeven jaar later zien we dat de Hollandse buren hun 2 kinderen -inmiddels dertigers- nog steeds in huis hebben. Er heerst immers woningnood. De al iets oudere poete krijgen geen kans om te gaan samenwonen en zich voort te planten. De statushouders komen moeizaam aan werk en zijn hele dagen thuis. Hun gezin is inmiddels gegroeid met nog eens 5 kinderen. Trek deze lijn door, en waarom zou je dat niet doen, dan weet je dat de Nederlanders in aantal gaan afnemen en het aantal  opgenomen vluchtelingen in sneltreinvaart uitdijt. “Ze hebben niks anders te doen”, zei een goede vriend van me smilend. Mogelijk is de klimaatverandering ook een voorteken van al deze ontwikkelingen. Voor mij staat vast dat de Islam de voormalige geloven in Europa volledig zal verdrijven omdat de moderne Europeaan niks met een geloof heeft.

Bij dit Moslimgeloof hoort ook het hoofddoekje en sobere kleding voor de vrouwen wanneer ze zich in het openbare leven begeven. Hiermee onderscheiden de nieuwe Nederlanders zich van de Westerse dames. Onze vrouwen lopen buiten in hun beste outfit rond, uitdagend, soms half bloot, aantrekkelijk, in vol ornaat en make up, schijnbaar op oorlogspad. Komen deze dames thuis, dan trekken ze het huispak  aan, meestal een lekker soort trainingspak met hangend kruis en veel te ruim om het lijf zittend. Ja een soort grijze aardappelzak. Omgekeerd vliegen bij de buren de hoofddoekjes af bij thuiskomst, valt hun prachtig zwarte haar over de schouders. Vervolgens trekken ze het lange gewaad uit en schieten in hun mooiste kloffie en is het O la la. Kwestie van cultuurverschil. Met grote gevolgen in de voortplanting. Kort door de bocht kunnen we stellen dat de Europeaan in aantal zal afnemen en de Moslims in aantal exploderen. Misschien is de oplossing dat wij het mooie weer opzoeken en in Afrika of Midden Oosten gaan wonen. Daar zullen we toch ook een ingericht huis krijgen, met overheidssteun. Logisch toch? Nondedjuu!!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.