KOPSCHOPPERS 1695

Hoe krijgt een persoon het in zijn rotkop om, meestal in groepsverband, een ander tegen de grond te werken en dan gezamenlijk te schoppen? Liefst tegen het hoofd van de tegenstander. Daarmee bewijs je toch dat je een leeghoofd bent. Een waardeloos figuur dat alleen niks durft, enkel in groepsverband acteert, en dan gelijk als een onmenselijk beestachtig individu. Het fenomeen van gegroepeerde straatbendes begint steeds meer de kop op te steken. Het gerucht gaat dat die jonge lafaards hun aanzien binnen een groep kunnen verhogen door extreem gevaarlijk gedrag te vertonen. Ze laten zich kinderlijk opjutten, gebruiken hun drie hersencellen niet, zijn blind voor de gevolgen en kijken op naar uitgekookte leiders. Bendes schieten op elkaar, gaan elkaar met messen en manchetten te lijf en vallen burgers aan die hun hondje uitlaten of gewoon onderweg zijn naar hun werk. En de jonge gasten binnen een zwikkie, veelal ongeschoold en alleen op de straathoek regerend, laten zich verleiden tot drugshandel en wapengebruik om hun status te verhogen. Ze hebben niet door dat ze feitelijk worden opgeleid tot potentiële moordenaar. Hoe vaak blijkt een moordopdracht te zijn uitgevoerd door een of andere domme kracht die geronseld werd uit een straatbende. Na hun primeur verdwijnen ze gelijk voor vele jaren achter de tralies. En zelfs die detentie blijkt statusverhogend.

Laf is wel dat ze allemaal in groepsvorm werken. Alleen durven ze niks, de helden.

Wanneer ze een volstrekt onschuldig slachtoffer tegen de grond hebben gewerkt beginnen ze als idioten te schoppen waarbij het hoofd van de vijand het doel is. Wat een droefenis.

Onlangs zag ik op youtube een filmpje van een jongen die wel raad wist met vier van dit soort lafaards. Hij schopte terug én hard, liet blijken niet bang te zijn en ze sloegen uiteindelijk angstig en jankend op de vlucht. Wel moet ik zeggen dat deze held het geluk had dat er geen messen of andere wapens bij betrokken waren. Ik heb ook een remedie die voortkomt uit de verdedigingssporten die ik heb gepraktiseerd. Nee wereldkundig maak ik dat niet want dan kunnen ze anticiperen. Het werkt ontzettend goed maar vraagt beheersing en geduld. Daarna zal het gillen van de uitgeschakelde aanvaller door merg en been gaan en net als ratten zullen de anderen er vandoor gaan en voorlopig geen zin meer hebben. Mijn aanpak heeft impact en de gevolgen zijn heftiger dan een trap tegen het hoofd. Wel valt mijn oplossing onder zelfverdediging en met die gedachten stap ik zelfverzekerd de straat op en zal ik ze genadeloos afstraffen. NONDEDJUU!!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.