VERLOSSTER    1688

Vandaag is D-Day, de politiek zal door de kiezer worden afgerekend op haar vreselijk onmenselijk beleid. En ik heb totaal geen zin om er ook maar één woord aan vuil te maken. Ik hoop alleen dat het beklijft wat er vanavond allemaal wordt georakeld in het programma Vandaag Inside. Want daar komt Rutte op bezoek en René, Johan en eikeltje Wilfred hebben de messen geslepen, zeggen ze. Alle drie zijn het van oorsprong VVD-stemmers en nu voorspel ik dat ze alle drie op de BBB gaan stemmen. Ja heus. Puur uit protest. Ben zwaar benieuwd of ze de kampioen “er-onder-uit-lullen” kunnen verslaan. De uitkomst na het bestuderen van alle kritiek op onze minister-president was “ophoepelen niet-criminele psychopaat”. Deze regeringscoalitie heeft alle shit die ons het leven zuur kan maken, over ons heen gestort. Ik wil het Journaal vaak niet horen. Als er weer onheil komt stop ik opzichtig in beide oren een vinger en produceer gelijktijdig een  heel hard geluid door met de tong heen en weer tussen de lippen te klakken. Soms kijk ik  daarbij naar het magnetische noorden en ontwijk de apocalyptische, lugubere, afschrikwekkende, sinistere, spookachtige en zelfs onmenselijke berichten, die ons worden voorgeschoteld. Ik kan er niet meer tegen en ontwijk de realiteit. Oorzaak is gewoon de mis-politiek. Die kloothommels uit de Tweede Kamer laat ik niet meer toe in mijn leven. Weg met die reliek uit de tijd dat hele gezinnen nog rookten en naar de kerk gingen. Mij hoeven ze de wet niet meer voor te schrijven. De politiek moet eens leren te luisteren naar de  mensen. Want men schijnt te zijn vergeten dat politieke figuren zijn ingehuurd om de inwoners van een land te dienen. Niet tegen te werken of in de ellende te storten…
Uit volle borst zing ik Neil Diamond’s tekst:

Hands, touching hands
reaching out, touching me, touching you
Sweeeeeeeeeeet Caroline

Het is zo heerlijk verlossend in dit woke tijdperk. Alle troeven staan op de verlosster, de potige Caroline van de BBBeter.  Nondedjuu!!!

 

2 Reactie's