NAAKT MET BROEK  1685

Piemelgate, de een slaat de knieschijven ermee uit de kom, bij de ander lijkt de jongeheer geamputeerd. Of is schamenswaardig duidelijk dat de kogels langer zijn dan de loop. Weer anderen hanteren een dun takje, en enkele gelukkigen een stevige boomstam. Feitelijk zijn mannen gelijk vrouwen die hun fameuze borsten zelf beoordelen. De een sleept over de navel, de andere steekt letterlijk je ogen uit. Vaak komt in de schepping hoogmoed voor de val zullen we maar zeggen.

In de sauna heb je haantjes met handdoeken ter grootte van een washandje. Of onnozele schaamschapen met een veel te groot vierkant badlaken. Bij de vrouwen lopen bakvisjes met een handdoek van het formaat strafschopgebied, liefs voorzien van capuchon om onherkenbaarheid te verzekeren. En je hebt er vrouwen die eeuwig hun handen afdrogen op borsthoogte en daarmee subtiel, hun vleesjuwelen bedekken. Ik heb in de zweethut diep respect voor volle vrouwen waar je met hun overtollig vet makkelijk een kruiwagen kunt vullen, maar ook schriele kereltjes die je gewoon onder de veurdeur deur kunt schuiven. In de creaties der mensheid zijn heel wat opties voorradig. Alle types lopen gewoon los rond in de sauna. In no time ben je eraan gewend en is alles normaal en eventuele ‘mankementen’ zie je niet meer. Geen enkel mens is volmaakt, daar ben ik van overtuigd. En toch is iedereen eender. Hoewel er de laatste tijd schijnbaar heel wat variaties bij komen. Het overstijgt mijn fantasie.

Totaal geen begrip noch respect heb ik voor die stumpers die naar een uit nood geboren Badkledingdag, gaan. Dan mag je in zwemkledij naar de sauna. Een onbegrijpelijke edoch economische greep van de exploitant om meer betalende gasten binnen te krijgen. Voorheen was uit hygiënisch oogpunt een zwembroek of zwempak streng verboden in de sauna. Toen de bloteriken in verminderde kwantiteit kwamen zweten, en de gasprijs steeg, moest er een marketingstunt worden bedacht. Het vizier werd gericht op de preutse nieuwsgierige medemens en voilà alle argumenten om een gezonde saunadag te beleven werden losgelaten. In saunaland Finland, de bakermat van de verhitte naaktrecreatie, zijn ze zich kapot geschrokken. Ze noemen Hollanders mafkezen en daar ben ik het geheel mee eens. In mijn ogen hoor je met badtextiel in een zwembad thuis en voor het zweten naakt !! in een zweethut. Logisch toch.
Ik vraag me af welke personen gekleed gaan zweten. Stinken die na afloop? Is hun kleding verbrand na een rondje zweten? En last but not least: bedrijven die de liefde met het licht uit en de sokken aan?? Ik wil het echt niet weten. NONDEDJUU!!!

 

1 Reactie
  • binance taiwan
    Geplaatst op 16:23h, 06 april

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.