SPIKING 1669

Je zou het niet zeggen, en toch ligt de zomer 2022 alweer een maand achter ons. Dat zonnige seizoen werd niet alleen legendarisch vanwege de verbroken warmterecords (en 1 koude record). Er stak een nieuw -vrijwel onzichtbaar- fenomeen de kop op; needle spiking. Ook dat brak records. Toen ik het las dacht ik gelijk aan de medische wereld want die heeft mij de afgelopen tijd ook helemaal lek gestoken. Tel maar op; vijf stuks Corona gerelateerde vaccins waaronder 3 boosters, 1 griepspuit en 1 pneumokokkenprik. Daarbij nog een Tetanusspuitje omdat ik met mijn fiets op straat viel. Dan heb je echt te maken met een soort needle spiking.
Blijkbaar heeft de lawine aan vaccinaties aangezet tot stiekeme prikken met een onbekende entstof. Onverlaten schijnen mensen ongevraagd en onaangekondigd iets in het lijf te spuiten. Waar? Bij voorkeur op dancefestivals want daar zijn velen in hogere sferen en voelen niet eens dat er iets in hun lijf wordt gedropt. Kort daarna gaan ze ‘out’. Menigeen is wakker geworden bij een huisarts-in-opleiding, op de EHBO-post van een ziekenhuis. Als je dieper doordenkt zou het zelfs fake-needle-spiking geweest kunnen zijn. Want stel het slachtoffer wil verbloemen dat hij of zij iets te ruimhartig van de XTC heeft gesnoept. Het schuldgevoel of fikse gevolgen kun je zo verplaatsen naar de geveinsde injectie door een onbekende derde. Dan ben je gevrijwaard van je onverantwoorde uitspatting, een mini wondje is altijd wel ergens op je huid te vinden. Bloedanalyse gaf nooit duidelijkheid. En toch ligt het slachtoffer voor pampus op een brancard. Gedrogeerd? Ra, ra, hoe kan dat? Het spook van needle spiking werd als waarheid aangenomen, het festival werd verwittigd en de beveiliging ter plekke ging extra opletten op verdachte personen. Meestal zonder enige resultaat.
De patiënt in kwestie hing uren in zoetzalige zweefmodus, had niks gevoeld, leek aan amnesie te lijden, -net als opperhoofd Rutte- en genoot van elke impuls. Als je het zag zou je haast gaan verlangen naar een naald. Of was het een broodje-aapverhaal? Was het gelogen? Of toch een keiharde waarheid waar niemand geloof aan hecht? Voor mij is het beating around the bush. Vrij vertaald: om de hete brij heen draaien. Ik denk aan bewust overmatig gebruik van andere genotsmiddelen, die vervolgens verkeerd vallen, dan kan een uitweg zijn dat, of heimelijk GHB in je drank is gegoten of een gecamoufleerde needle in het lijf is geleegd. Mijn opinie is dat je door XTC van iedereen gaat houden, maar in de praktijk lijkt het erop dat je ook erg vindingrijk van wordt. NONDEDJUU!!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.