BETAALDE LELIJKHEID            1661   

Om me heen kijkend vind ik vrouwen steeds meer transformeren tot verbouwde vreemde wezens. Niet dat ik nu voor de mannenliefde ga, God bespaar me. Wel begrijp ik nu waarom het aantal vrijgezelle mannen, progressief toeneemt. Waarom deze omslag bij de femina? Welnu ik ontdek niet één vrouw meer die niet is uitgerust met oogflappers, botoxbulten, lipkrullers, grijs gekleurd haar, aangeplakte extreem lange nagels, opgepompte billen of boobylifters. We kunnen nog verder gaan met het opsommen van onthutsende huid- en looks degradaties zoals; mislukte tattoosleeves, veloverschot na buikliposuctie, oorlel vergrotingen van het kaliber dat er een geblinddoekte leeuw doorheen kan springen, en te strakke faceliften. Oogflappers of wimperextensions nemen het formaat aan van de Spaanse waaiers, ofwel abanico. Als ik rustig op een terras een drankje nuttig en verderop zit een vrouw met wimperflappers heb ik de dag erna een stijve nek. De dame in kwestie vecht tegen het aangeplakte gewicht dat de oogleden omlaag trekt tot Chineese spleetjes waardoor ze niks meer zien. Dus is flapperen de enige remedie om dit euvel op te vangen. Gevolg: de hele omgeving heeft de haren door elkaar zitten door de luchtverplaatsing die ze produceert. Dikke opgekrulde lippen die constant bevochtigd moeten worden met een natte tong, brengen mij helemaal in verwarring. Bij de eerste blik lijkt het alsof ik in de Donald Duck zit te bladeren. De kunstmatig gecreëerde eendenbekjes, hoe kom je erop? Daarna krijg ik het niet te onderdrukken gevoel dat de vrouw in kwestie onderweg is om me de kus van mijn leven te geven. Wel een met dodelijk gevolg. Liefs ren ik op zulke momenten gillend weg voor die gemanipuleerde eenden. Mijn oranje rioolontstopper is aantrekkelijker dan dit soort, tijdelijk uit hun frustratiemodus getrokken, opblaas popjes. Het vermoeden ontstaat dat deze vrouwen behoren tot een kleffe rapalje groep, op weg de wereld te veroveren. Ze hebben de impact van hun verminkingen nog niet aanschouwd en maken zelfvoldaan meer selfies dan het gemiddelde cloudgeheugen aan kan. Deze vrouwen lijden aan present bias; ze hechten meer waarde aan het nu dan aan de toekomst. Want wat te doen als straks de botox door het afweersysteem is opgevreten en afgevoerd? En de lippen rimpelen tot heksachtig perkament velletjes? Of als de design tattoo, die ooit werd gezet op een stoere schouder plots op de wiebel pols parkeert? Oké het is waar je trekt meer aandacht als voor de aanslag op het lijf. Hoe is het mogelijk dat iemand met een gezond verstand geld wil betalen om er lelijker uit te zien? Je zult er als man naast wakker worden. Ik zou gillend de deur uit rennen en nooit weer keren. Nondedjuu!!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.