GILNICHT  1645

Opluchting dat de snor terug is want de Meilandjes zijn echt niet te harden. Een nicht in een heterohuwelijk die bij elke schrik hysterisch gilt, moest tijdelijk de vervanger zijn van VI-Vandaag. Wat een lol.  Martien is niet alleen een gayman, hij speelt het ook nog een overduidelijk op een ultra nichterlijke wijze. Minder professioneel vind ik dan dat hij met zijn nog functionerend oog stiekem de camera zoekt. Ik verdacht hem ervan dat hij alle geschoten materiaal voor uitzending wil beoordelen. Zit zijn eigen commerciële sjaaltje niet goed dan volgt zijn veto. En hier betaalt de commerciële omroep goud voor. Wie kijkt nou naar zo’n onbenullig gezeik? Om deze column te kunnen schrijven moest ik echt een grens over en me er toe dwingen te gaan zitten voor het aanschouwen van deze SBS6-onzin.  Want zonder het gezien te hebben kun je geen mening geven. Of je moet Kaag heten want die minister heeft een mening over een programma dat ze niet kent.

Liefhebbers van VI Vandaag kunnen de Meilandjes echt niet aan. Bij VI Vandaag is het oprechte ruwe jongens krentenbrood. Bestemd voor woudlopers met bebaarde Scandinavische kinnen. Ze willen zich niet voegen naar het preutse Nederland waar de jeugd alleen in het donker actief is en zelfs met de onderbroek aan gaat douchen. Dan zijn wij ouderen toch wel heel anders opgevoed. Allemaal op een rijtje voor de zinken badkuip die in de keuken voor de kachel was opgesteld. En dan een voor een in hetzelfde badwater, de wekelijkse wasbeurt. Zonder onderbroek, zonder verschil tussen jongens en meisjes. Gewoon van klein naar groot, alles op leeftijd.

De Mol moet toch ware paniek ervaren door een nicht met vrouw en dochters in een soort reality-tv te programmeren als alternatief voor VI Vandaag. Dacht dat John meer verstand van zaken had. 14 dagen ben ik door een hel gegaan. Blij dat het goede weer me de ruimte gaf om de avonden in de tuin door te brengen. Alleen die muggen he… die zijn bijna net zo irritant als de Noordwijkse Martien en consorten. Om te gillen,  Nondedjuu!!!

 

3 Reactie's

Geef een reactie