POETIN                1634

Het gezin van de familie Poetin bestond uit vijf personen. Vader Vladimir Spiridonovitsj Poetin en Maria Ivanovna. Mr. Poetin en Mss. Poetin hadden drie poete. Twee werden geboren in de dertiger jaren en nakomertje, de verwende poet, kwam in oktober 1952 ter wereld. Zijn naam Vladimir, net als zijn vader. De twee oudste zonen stierven vroeg. Vladimir senior was atheïst en zat bij de gevreesde geheime dienst onder Stalin. Mam, Maria Poetin, was een zeer gelovige aanhangster dan de Orthodoxe kerk in Rusland. Bescheiden en ietwat stiekem ventje Vladimir junior studeerde Rechten in Leningrad en probeerde wat compensatie voor zijn lengte te krijgen door Judo te bedrijven. In het jaar 1975 ging hij werken voor de KGB en woonde in Dresden.

Vlak voor de eeuwwisseling werd hij premier in de regering van Boris Jeltsin en later president. Hij werd bekend om zijn verwoestingen van steden en dorpen met talloze doden in Tsjetsjenië.

Door wat truckjes wist hij het zo te regelen dat hij momenteel de totale macht van Rusland in handen heeft tot medio 2030. Hij laat al zijn tegenstanders gewoon oppakken, veroordelen en in een strafkamp zetten. Het eigen volk houd hij dom en spelt hen wat onzin op de mouwen. Vladimir is dus gewoon een dictator waar iedereen bang voor is. Hij wilde Oekraïne weer terughalen naar Rusland en vernield nu in ongeveer 1 week het halve land en vermoordt onschuldige burgers die al op de vlucht zijn. Gebruikt verboden wapens en maakt de hele wereld angstig. Want welke gek gaat zover als Poetin?
Ik was al in september kleinere artikelen, op hoog genummerde krantenpagina’s aan het lezen. Daarin stond dat hij een troepenmacht aan het opbouwen was. Zogenaamd als oefening. Ik was bezorgd, had er geen goed gevoel bij. Niemand deed iets. En nu is het zover en stuurt de maf uit Moskou jonge soldaten, die van toeten noch blazen weten het slachtveld op. De Oekraïense mannen vechten als leeuwen en noem ik de grote helden in dit geheel. Helaas kan de NAVO weinig doen. Poetin’s eigen bevolking houd hij dom met een verhaal dat nergens op slaat. Volgens mij is Hitler gereïncarneerd.  Verleden jaar in juni werd een Top in Genève gehouden waarna Biden en Poetin over een constructief gesprek spraken. Hoe is het mogelijk?  Want 8 maanden later valt hij gewoon buurland Oekraïne binnen, met als doel ‘demilitarisatie en denazificatie van Oekraïne’. Én de dreiging van de NAVO inperken.
Voor mij is het volstrekt duidelijk, deze man is hysterisch van de pot gerukt en een gevaar voor Europa. Als hij in zijn onpeilbare zucht naar macht wordt belemmerd, gooit hij zo maar een kernwapen in onze richting en kunnen we allemaal dringen voor de hemelpoort. Zo erg is het momenteel. Daarna zal Amerika Rusland van de kaart vegen inclusief Poetin. En het jammere is dat ik dat dan niet meer meemaak. En bij Petrus mag dan ik zelfs niet vloeken van plezier. Nondedjuu!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.