ITALIAANS BLOED 1626

Voorop gesteld, en de vaste lezers weten dat, ben ik absoluut geen aanbidder van Marco Borsato. Het kost me zelfs moeite om zijn naam op te schrijven, uit te spreken of aandacht aan hem te besteden. Wel betrap ik me op toplol als hij weer eens jankend op de beeldbuis verschijnt. Wat een zielenpoot. Ooit won hij met grote hoed en vlassige snor een talentenjacht. Gesteund door alles en iedereen die wat in de melk te brokkelen heeft in medialand werd hij wereldberoemd in Holland. Ook zijn moeder Mary dreef op alle voordelen van haar zoon mee en plots was zij de autoriteit op gebied van bruidsjurken. Wie geen jurk van haar droeg, die trok aan een doodhuwelijk, zo leek het. Bah, in wat voor land leven wij toch? Alles kreeg de halve Italiaan in de schoot geworpen en wist van gekkigheid niet meer wat hij allemaal moest doen. Zijn veel te veel geld belegde hij en hij ging failliet. Jankend maakte hij ons deelgenoot. Waarom? Hij werd weer op de been geholpen door o.a. Linda de Mol en kreeg weer plek in de Quote 500. Toen ging hij zich interesseren voor (jonge) dames in de muziek. Hij kreeg een stiekeme relatie met de mooie pianiste Iris Hond, aldus de roddels. De naam van talent Maan circuleerde, ook andere dames claimden de aandacht van de zogenaamde wonderboy. Zijn vrouw Leontien, die op vakantie met vriendinnen op de geheugenkaart wat foto’s terugkeek van haar uitstapje zag plots iets verderop op het SD geheugen ook dames staan die zij zelf niet voor de lens had gezien. Het huwelijk liep zware averij op en strandde zelfs. Weer zat onze internationale huilebalk voor de TV te janken. Hij piepte nu anders dan de titels van zijn liederen. Leontien nam hem terug. Ongelooflijk hoe kortzichtig ben je dan. En nu loopt een strafrechtelijk onderzoek naar hem nu een zeer jeugdig meisje heeft gemeld dat Marco zijn jatten meermaals niet van haar billen afscheid konden nemen. Misschien is dit de geboorte van een nieuw songtitel ‘met je leuter in de kleuters’. Ongetwijfeld rammelt het weer in huize Borsato. Laten we alvast zendtijd reserveren bij de commerciële oproepen die hem altijd steunen en weer op nivo trekken. Daar kan hij voor de derde keer in nationaal janken uitbarsten en quasi berouw tonen. Waarschijnlijk gaat de rest van de bekende bende hem weer rehabiliteren en wederom alle kans geven. Rare mensen die Hollanders, zullen de Belgen roepen en gelijk hebben ze. Nondedjuu!!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.