BEBAARDE OBESITAS  1621

Nu we toch aan het protesteren zijn en daarmee alles afbreken wat in eeuwen is ontsproten, kunnen we ook de Kerstman verbannen naar de Noord Pool.
Zeg nou eerlijk, de Kerstman is toch een obesitas patiënt. En door zijn Ho Ho hooo geroep beledigt hij toch alle mensen met een te hoge BMI-waarde. Daar moeten we toch vanaf zeg, kom op. Steek je een oliebol in je mond staat die gek met witte baard, rood pak en een enorme buik, ho ho hoooo te schreeuwen. Afschuwelijk. Menigeen zal zich belemmerd voelen en stante pede een eetstoornis ontwikkelen. Dat moet verboden worden. De Ho,ho, hoooooo kreet zou bij wet geëlimineerd moeten worden tijdens de feestdagen. Kom op zeg. Kick out de Kerstman.  Allez kom op met je dikke reet, actie please, want dit moeten we snel afschaffen. Nondedjuu!!!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.