NET MENSEN 1617

150 gekozen volksvertegenwoordigers bezetten de 150 blauwe zetels in de Tweede Kamer. Verdeeld over 19 partijen die elkaar bestrijden met hun standpunten.  De regeringspartijen hebben zich aan elkaar geconformeerd met een overeenkomst waar ze bij t kruisje voor getekend hebben. Die moeten politiek correct blijven hoewel ik daar een zwaar vraagteken bij plaats. Echte vrienden worden de onderlinge leden nooit. Momenteel wordt hun territorium aan het Binnenhof verbouwd. Blijkbaar is er te hard gewerkt in de vergaderzaal en is renovatie noodzakelijk. Daarom is het hele electoraal gepeupel tijdelijk verhuisd naar het voormalige Ministerie van Binnenlandse Zaken. Daar zitten ze dichter op elkaar en dat geeft onprettige wrijvingen. Neem Sylvana Simons, de vrouw die iets tegen Zwarte Piet heeft terwijl ze vroeger die rol vervulde naast De Goedheiligman, roept bij elke beweging van anderen dat er sprake is van racisme.  Blijkbaar moet haar enigszins wazige geest nog rijpen nu ze wat dichter bij witte mensen moet werken. Ik heb echt een hekel aan dat mens van mini partijtje Bij1. De enige met visie ben ik niet, met name de SP ligt zwaar in de clinch met de Bij1-clan die de hele dag zit te mekkeren over discriminatie. Bij wijze van spreken als je brood is aangebrand zien ze er nog een vorm van onderscheid in. Het gaat nog veel verder. Op de etage van het tijdelijke onderkomen waar de SP en Bij1 en een aantal ambtenaren resideren zijn twee toiletten die op een dag voorzien waren van de titels ‘ vrouwen’ en de ander ‘mannen’ . Dat lijkt me logisch als je ongewenste botsingen wil voorkomen. Wat denk je? Op een ochtend waren de handgeschreven titels vervangen door ‘genderneutraal’.

De beschuldigende vinger wijst naar de medewerkers van de altijd verongelijkte Sylvana. Blijkbaar acteert ze met een chronische uitstraling van disrespect. Wat een leven. En dan  constant alles bedekken onder de noemer discriminatie. Zo houd je de temperatuur in die Umwelt wel hoog. Ik zou graag die etage eens opschudden en de volksvertegenwoordiging commanderen om hun taak uit te voeren. Liefst zo breed mogelijk en op een menselijke manier. Want zwart, wit, geel of rood het zijn allemaal mensen die door het zonlicht voorzien zijn van een kleurtje. Daarnaast zit er een cultuur ingebakken. Logisch. En nu als de wiedeweerga zitten op het blauwe stoeltje en je volwassen gedragen! Regeren is je opdracht, en niet alsmaar zeiken over onbenulligheden. Nondedjuu !!!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.