IBIZA 1606

Zware negatieve superlatieven schieten te kort. Heb ik mijn vaccinaties tijdig gescoord, staat mijn QR code keurig, voor zowel binnen- als buitenland, in het groen op mijn handy. Verder heb ik het gele inentingspaspoort secuur bijgewerkt met de Pfizercodes, bracht ik mijn eigen laatste sneltest negatief ten einde, zie ik dat Spanje nog steeds veel eisen stelt. Mierda!!
Ibiza mijn party eiland dat op mij werkt als een vismagneet van vijf kilo, stoot me daardoor af.  Vete por ahí. Alles mocht tot voorkort op dit eiland van 20 bij 40 kilometer. Terwijl wij in Nederland dood gaan van ellende door de vele regen, zweten zelfs de oude hippies in hun kleurrijke wijde kleding zich het tyfus op Ibiza waar het momenteel bloedheet is. Het feestelijk Balearen gebiedje in de Middellandse zee, dat bij mij altijd feestelijk rood is gekleurd staat nu ook op alle medische sites in felle kleuren afgedrukt. Manda Huevos!  Al mijn favoriete clubs zijn door de overheid gesloten. Veel restaurants hebben het niet gered en zijn blijvend dicht. Overal moet je mondkapje dragen. Wanneer je na je verblijf naar huis wil moet je getest worden anders kom je het vliegtuig niet in. En als je aankomt moet je meer bewijslast tonen van gezondheid, dan voor de veroordeling van een crimineel nodig is. Dan haak ik jankend af. Mijn easyeiland in het kleurrijke sprookjesdecor doet dus volop mee in alle gekte van de wereld en daarmee stoot het Balearen pareltje me voor de tweede keer in twee jaren af. Jammer. Ik ben troosteloos en wil geen aanmoedigingen meer horen. Cállate! Manda huevos. Normaliter zou ik het tegenovergestelde schreeuwen, nu ben ik terneergeslagen.  Al mijn Spaanse vrienden en hippies, van oorsprong uit alle windstreken, zullen ons moeten missen. En wij hen. Het is gewoon een catastrofe, Jodete. Tonto maricón. 2020 en 2021 zijn mijn rampjaren qua vakantie. Nu moet ik van ellende onze eigen kust gaan opzoeken. Gehuld in zuidwester kom ik wel een eind, mooi is het ook, maar de weergoden zijn mij in Nederland nooit goed gezind. Ik ga aan de prozac. Kan niet meer. ‘Me cago en leche’. Nondedjuu !!!

1 Reactie
  • 코인파워볼
    Geplaatst op 02:37h, 19 december

    theres a place to meet pretty girls anytime you want for free.