WIJSMAKEN  1582

Wanneer ik rustig het stroomschema van de Coronavaccinatie doorlees moet ik keihard lachen. We laten ons alweer in de luren leggen door te geloven in het kameleontische  Rutte-jargon. Keurig staat genoteerd wanneer de inentingen per groep, starten. Maar hoelang het duurt voordat je aan de beurt bent… dat staat nergens en weet niet niemand. Deo volente, zullen we maar zeggen. Ondertussen walmt het chagrijn je tegemoet, mensen zitten aan the limit. Ze hebben er na een jaar schoon genoeg van en willen naar buiten, met vakantie, op bezoek bij vrienden en familie, eindelijk eens doorzakken in de bruine kroeg of het hippe terras, en eliminatie van het mondkapje. Om nog maar te zwijgen van theater en festival bezoek. Alles, let wel álles in dit land is over geregeld door de meest zeikerig regeltjes. Helaas is de overheid zelf totaal niet in staat iets goed te organiseren. Tal van zorgmedewerkers die dagelijks in contact staan met Corona patiënten zijn nog steeds niet gevaccineerd, terwijl de obesitas klanten vooraan in de rij zijn gerold. Onverantwoordelijkheid wordt gewoon beloond. Belachelijk, geen begrip voor. De jeugd die het zo zwaar heeft en snakt naar een s ’zomerse vakantie in juli en augustus kan blijven dromen want dat gaat niet lukken. Zeker niet met het tempo dat nu wordt aangehouden. En hun vaccinatie start pas in mei.  Nu zijn in zes weken tijd met veel moeite 1 miljoen inentingen verricht. In dat tempo gaan we er precies 2 jaren overdoen. Realiseer je dat goed. Dan breekt echt een  burgeroorlog uit. De organisatie is gewoon amateuristisch. En nog steeds wordt gedaan alsof het de goede kant op gaat. Dat is niet vreemd als ik zie dat medewerkers van een teststraat, waar ik meerdere keren per dag langsrij, buiten in het zonnetje zitten te keuvelen bij gebrek aan klandizie. Hoe minder getest wordt des te minder besmettingen. Bij Op1, Jinek, de Vooravond, M, Umberto en op nog veel meer geconcentreerde geneuzelpunten zitten mensen met het IK WIL HET BELANGRIJK ZIJN-SYNDROOM, en kwijlen bij die gedachte de tafel vol. Dan heb ik het nog niet over de politici die uit alle ellende voordeel trachten te trekken. Laat je dus niet ringeloren en ga zeer schrander met je stem om. NONDEDJUU!!!

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.