MALLEMOLEN   1578

John de Mol is miljardair. Hij begon zijn loopbaan als loopjongen in Hilversum en klom op tot wat hij nu is; mediamagnaat. Zijn onderbuikgevoel is bepalend voor wat op tv komt. Ik vrees dat zijn broekriem af en toe knelt en zijn populariteitsmetertje dat er onder hangt onder druk staat. Mijn God je kunt me toch geen avond naar een knikkershow laten kijken! Onnozelheid ten top. Mega kleurrijk, dat wel maar twee van die showkereltjes die het mogen presenteren en natuurlijk weer wat Bekende Nederlanders die aan de vreet gehouden moeten worden. Jongens please…  Alleen mijn kleinzoon van twee had de avond van zijn leven. Wanneer we het toch over TV hebben,  neem dan ook Big Brother. Buiten het vele gewissel van individuen word ik gek van de goedkope spelletjes die de geïsoleerde meute moet uitvoeren. Al kijkend schud ik mijn hoofd als ik de bende weer letterlijk door het huis zie rennen wanneer er een debiele opdracht wordt verstrekt. Kinderlijk. Ook de psychologische ontwikkelingen bereiken hooguit het speelplaats niveau van een basisschool. Het enige interessante is het onderling gekonkel ten faveure van de egoïsten. Over egotrippers gesproken; de verkiezingscampagnes zijn van start. Het begint al met een vrolijk gestemd loonstrookje dat je deze week gaat ontvangen. Gewoon ff de inkomstenbelasting iets omlaag en het gepeupel is blij. Volgend jaar gaat het er gewoon weer vanaf hoor. Maak je geen zorgen. Ook dit jaar hebben we niets aan die verhoging nu WOZ, ziektekostenverzekering en accijnsverhogingen de pan uit rijzen. Het is een combinatie van een vette worst voor houden en de poten onder je stoel vandaan zagen. Beloven, beloven en niks ten uitvoer brengen, daar is onze politiek volledig op gebaseerd en dat onder het mom dat ze straks weer concessies moeten doen door de samenwerking met anderen.  Ja de wereld is een mallemolen aan ‘t worden. Trouwens heeft u de Corona-rellen in Stein, Amsterdam, Den Haag, Enschede, Venlo en andere steden gezien?  Mij was totaal onbekend dat je van Corona ook dement kunt worden. NONDEDJUU!!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.