MISS-MOOI   1572

Sylvie Meis, kennen doe ik haar niet, gelukkig, want het lijkt me een gecompliceerde geldbeluste tante. Die schijn houdt ze zelf op. Want ze kan enkel verliefd worden op de happy few die gezegend zijn met een ultiem dikke beurs. Een automonteur, slagersknecht of vakkenvuller, hoe knap, lief en zorgzaam ook, ze maken totaal geen kans. Nooit schenk ik aandacht aan mensen die voortdurend de aandacht naar zich toetrekken terwijl ze niets presteren. Daar hebben we er genoeg van in Nederland en Meis is daar wel een beetje het prototype van. Ongevraagd zegt ze Indisch bloed te hebben, dat had ik nog niet ontdekt, en, dat vertelt ze dan weer niet dagelijks, ze komt van het Brabantse turfdorp Zundert. Ze deed de Havo en volgde de opleiding Personeel&Arbeid. Tot hier chapeau. Maar waar is het dan misgegaan met die mooie vrouw? Ze kreeg een figurantenrol in Goede tijden, slechte tijden. Ik ken mensen die voor een rol jaren op de filmacademie hebben gezeten. Ik suggereer totaal niets maar producent en regisseur Job Gosschalk caste voor rollen in deze serie…  Nogmaals ik weet het niet maar krijg wel jeuk en dat is veel betekenend. Later gaat ze presenteren en zelfs acteren in verschillende series. Blijkbaar waren de looks voor castingbureaus belangrijker dan het talent. Haar goede figuur en geplamuurde kopje maken haar tot een gewild model. Daardoor mag ze ook in Duitsland regelmatig ins Fernsehen. Rap spreekt ze Duits want ze ziet haar financiële kansen bij die Nachbarn en ze maakt enigszins carrière. Maar wat kan ze nou, buiten knap zijn, wat bijvoorbeeld de vrouwelijk ober van mijn stamkroeg niet zou kunnen? Ik zou het niet weten. In mijn ogen totaal niets, en daar heb ik een bloedhekel aan. Als je mooi bent kom je ver. Heb je veel kwaliteiten en mis je de uitstraling dan ben je gedoemd te mislukken. Waarom krijgt ze zoveel aandacht in mijn vloek? Welnu, ze schnabbelt deze maand bij Aldi door daar een Sylvie Meis / Aldi kledinglijn te promoten. Dit kan ik niet rijmen. Ze heeft een eigen lijn. Veelal betekent dat niet meer en niet minde dat ze haar naam er aan verbindt. Je zal haar zelf heus nooit achter de naaimachine aantreffen. En nu ook een lijn bij B-merk Aldi. De aan haar naam verbonden spulletjes lopen van lingeriesetjes tot negligés met bijpassende slaapmaskers, kamerjassen en pyjama’s. En dat voor een prijs waarmee je je bromfietstank vult. Sylvie en Aldi, een beetje ongelooflijke combinatie gelijk aan king Alex die een appartement drie hoog achter in de Schilderswijk zou aanprijzen als het ultieme woongenot. Komop zeg, we zijn niet achterlijk in dit land. Je denkt tot niet echt dat onze mooie Miss Meis zelf op Kerstavond met zulke min geprijsde Aldi niemendalletjes onder de Kerstboom gaat liggen om haar recent gescoorde multimiljonair Niclas Castello tot hengstengedrag te misleiden? Echt niet. NONDEDJUU!!!

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.