GROOTMUIL 1566

Trump treedt morgen in de arena tegen introverte stotteraar Biden. Beiden dik in de zeventig  en beiden kandidaat om het grootste land van de wereld te gaan leiden. Grootmuil Trump kwam vier jaar geleden aan de macht door  Hilary Clinton onverwacht te verslaan. Hij had een groot bek en bleef die ook houden. Hij vaart zijn eigen koers, jaagt iedereen tegen zich in het harnas, doet alles impulsief daar waar elk normaal mens tien keer over zou nadenken. En als iemand het niet met hem eens is dan roept hij ‘You’re fired’. Dit ongeleid projectiel is niet te peilen, juist daarom denk ik dat hij nooit tot een oorlog is gekomen. Zijn opponenten bedenken zich wel twee keer voordat ze hem op het strijdveld willen ontmoeten. Voordat de leider van een grootmacht thuis arriveert na een zwaar gesprek met Trump, ligt hun land al aan duigen, want Trump is niet van ‘een nachtje over slapen’.  Hij gaat zonder nadenken over tot actie.  Ik denk dat hij in eigen kringen niet eens geliefd is.  Zelfs zijn vrouw Melania toont regelmatig overduidelijk dat ze weer eens in de clinch ligt met haar oranjegekleurde boy. De verwachting is dat Biden dit keer gaat winnen. Daarmee zou Trump de eerste president in ruim 20 jaar zijn, die geen tweede ambtstermijn gegund is. Benieuwd hoe hij daar mee omgaat. Ondertussen staat de zelf verzekerde republikein overal weer zeer zelfverzekerd te bléren over hoe goed hij is. Hij verkondigt zonder leestekens zijn juichverhalen. Dat hij heel veel internationale relaties kapot gemaakt heeft deert hem niet. Want zijn motto blijft : America first.  Nondedjuu!!!

3 Reactie's
 • www.xmc.pl
  Geplaatst op 20:58h, 12 juli

  Utterly understand what your stance in this matter. Though Id disagree on some of the finer particulars, I think you did an superior job explaining it. Certain beats having to analysis it on my own. Thanks. Anyway, in my language, there arent a lot good supply like this.

 • Warto Czytać Ciekawe Blogi
  Geplaatst op 04:56h, 14 juli

  Fantastic blog post. I was checking constantly to this weblog & Im really inspired! Extremely helpful information, especially the third part. I really need this kind of information. I was seeking this kind of knowledge for quite some times. Thank you and good luck.

 • 코인파워볼
  Geplaatst op 02:37h, 19 december

  Who wants to follow me to get real value