TERUGGEFLOTEN 1564

Hoe zou een koninklijke vloek luiden? Een stevige hartstochtelijk krachtterm vanuit de tenen? Zou die vol Godslastering zitten of gewoon een  verwensing aan het peupelvolk dat hem dwarszit?

“Max pak de koffer maar weer in #%$¥**^~~<#%^*!  Mark aan de lijn vanuit Brussel. Zijn dringend advies in de persconferentie geldt blijkbaar ook voor ons. Niet te geloven die Rutte. Hij weet toch dat we blauw bloed hebben. Volstrekt immuun zijn voor een of ander Chinees virus. En als we het toch krijgen staat altijd een IC-bed voor ons klaar. Ze passen gewoon triade toe en hup 5 bedden en een leger medisch personeel vrij. Ik snap die ophef echt niet. Dus Max pak alle koffers maar weer in en dan vlieg ik vannacht terug”.

Zo moet het ongeveer geklonken hebben toen Willem en zijn gevolg werd teruggefloten van zijn vakantieadresje in Griekenland. En Maxima zal geprotesteerd hebben in de lijn van:

“Wat wil je nou? Gehoor geven aan die cliniclown Mark? Ga ff een frisse neus halen met je speedboot. Misschien krijg je een goed idee”.

De drie prinsessen zullen het ook niet gemakkelijk hebben gehad met de terugroep actie uit Nederland. “Pap, de hele ijskast ligt vol met kaviaar, kaas, Argentijnse wijn en garnalen. Wat doen we daar mee?”.  Geïrriteerd volgt het antwoord vanaf het bootje : “Pak maar in, nemen we allemaal mee. Gaan we thuis lekker bunkeren op de bank.

Na veel gebakkelei zijn de twee oude prinsessen nog even achtergebleven op Grieks grondgebied. Tezamen met wat bewakers. Tja het vliegtuig was vol. Geloof je het zelf? Ikke niet hoor. Ik verdenk de hele familie van forse onvrede en discussie over en weer.

Mogelijk heeft Willem verzachtende woorden gebruikt zoals “Mijn loonsverhoging is binnen, gaan we lekker gek doen. En met Kerst gaan we kost wat kost skiën bij oma in Argentinië. Dat is beloofd. Neem ik dan een weekje extra vrij als compensatie”. Het blijft gissen maar ik verwacht niet dat de blauwe bloed familie hier makkelijk mee is omgesprongen. Ik zie het zo: “je moet in functie wat meer nadenken voor je gekke dingen uithaalt van ons belastinggeld, daar word je pas groot van”,  Nondedjuu!!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.