VIRUS 1563

Het schaakbord ligt weer op tafel. De tweede ronde gaat van start. De tegenstanders zijn -als vanouds- het virus COVID-19 enerzijds en de mensheid anderzijds. Speler Covid is onzichtbaar maar duidelijk aanwezig en tot de tanden gewapend. De tegenpartij is duidelijk wel zichtbaar maar zijn strategie is zeer verwarrend. Loodrecht staan de twee partijen tegenover elkaar en geven geen strobreed toe. Speler 2, specifiek het gemengd team medici-politici, heeft een wankele strategie die het testen, 1 ½ meter  afstand én mondkapjes predikt. COVID-19 gaat er met gestrekt been in en grijpt werkelijke elke kans om de tegenstander te vloeren. Daarbij muteert het constant en krijgt de tegenpartij weinig vat op het spel. Voordeel voor COVID-19, met de koosnaam Corona, is dat de tegenpartij ongeduldig wordt en graag de strijd met een KO wil slechten. Verlies en remise komen niet in zijn gedachten voor. Juist op die kansen loert het slimme Corona-virus en slaat weer gaten in de verdediging. Strategen die over de schouders meekijken zien dat Corona 1-0  voor staat terwijl dat op het speelveld nog niet zichtbaar is. En juist daar zit de valkuil voor de ongeduldige mensheid die neigt naar versoepeling van de strategie. Het spel is dus nog niet gespeeld terwijl de mensheid wacht op een verlossende overwinning. Slimme secondanten zetten hun troeven op een vernietigende eindzet in de vorm van een vaccinatie.  Dit probaat middel lijkt vooralsnog de enige strategie om de winst binnen te halen. Helaas is het virus is niet achterlijk en bereid naast een pittige verdediging óók een knallende eindzet voor. Feit blijft dat de mensheid zijn volgers in bedwang moet houden want elk invloed kan leiden tot schaakmat en dan zijn we echt reddeloos verloren. Helaas snappen slechts weinigen de spelregels van het schaakspel en kunnen daarnaast het lange wachten niet meer opbrengen. Er is verzet, lokale opstand en economische teloorgang. Laten we hopen dat de slimme tegenpartij ons juist daardoor een vernietigende zet op het speelveld tovert. Nondedjuu!!!

1 Reactie
  • 파워볼사이트
    Geplaatst op 02:37h, 19 december

    Who wants to follow me to get real value