TUINGERUIS   1549

Een dagje vrij nemen om de snel groeiende tuin in shape te brengen is af en toe noodzakelijk. Zo ook kort geleden tijdens een heerlijke voorjaarsdag. Belleboompjes, petunia’s, heg scheren, grasmaaien. Af en toe pauze en genieten van de rust. Hoewel rust. Aan het eind van de dag, toen net de eerste kroonkurk afscheid nam van het verdiende flesje gerstenat, hoorde ik de zware Harley Davidson arriveren in de tuin naast ons. Mijn buurvrouw heeft een nieuwe vriend. Nou ja een vriend, ik denk kennis nummer zeven op rij, na een langdurige relatie met een oudere vent. Ik vermoed dat haar behoeftelevel veel hoger lag dan die van de ingekakte sukkel die enkele maanden geleden het veld moest ruimen. Sindsdien vermoeden we dat Tinder in gebruik is genomen want met grote regelmaat zien we nieuwe figuren in de straat verschijnen. Allemaal van het zelfde type; grote stevige blonde Noormannen. Zonder uitzondering afgetrainde lichamen allemaal één brok libido. Thuis grappen we er wel eens over dat het weer dweilen is op huisnummer 188. Of dat het kalk weer van het plafond valt. Ook dat de langsfietsende postbode moet uitkijken dat hij niet van de fiets wordt gespoten. We zien het helemaal voor ons. Laten we het anders zeggen; onze fantasie slaat schaamteloos op hol. Die robuuste kerels hoeven we in elk geval niet aan te moedigen, je ziet aan hun pose dat ze klaar zijn voor een verzetje. En buurvrouw lief… ach die komt niks te kort. Het maakt helemaal niet uit hoe het weer is, geen enkele kerel gaat lekker met een biertje in de tuin zitten genieten van de fluitende vogels. Buurvrouw laat ze niet buiten. Opvallend is wel dat de gordijnen van haar slaapkamer dichtgaan en blijven. Alleen ze vergat deze keer het raam te sluiten waardoor bonkende geluiden, gekir en aanmoedigingen in de tuin rolden. Ik zat in het zonnetje met mijn flesje dorstlesser en een Bifi worstje. Het bevriend stel dat even later ons verraste met een bezoekje schoof aan. Het duurde niet lang tot ze doorkregen dat er op een steenworp afstand gebeurtenissen plaatsvonden waar wij deelgenoot van waren. We keken elkaar lachend aan en zwegen. Steeds helser werd het geluid dat forse bewegingen vertaalde. Ook zijn grommende stem produceerde heel wat decibels. Toch bleef dit volume achter bij de kreten die mijn buurvrouw voortbracht.  Wat ging die te keer. Normaliter verdwijnt zo’n krachtbundel na afloop snel uit het straatbeeld. Deze niet hij kwam met buurvrouw naar buiten een sigaretje roken. Mijn bezoek was ook toe aan een sigaret en zoog van pure opwinding haast de tabak uit het vloeitje.  Het bleek een oprisping van libido, even later ging mijn bezoek snel naar huis want men was wat vergeten… Ik heb daar een andere omschrijving voor. U begrijpt me NONDEDJUU!!!

1 Reactie
  • 코인파워볼
    Geplaatst op 02:38h, 19 december

    who wants to learn math easily with cheat codes