VERSTRENGELD 1535

Hoewel 1 april ongeveer de publicatiedatum is van deze wekelijkse column, mag u van mij aannemen dat het geen geinig bedoeld onderwerp is. Ik ben bloedserieus in mijn twijfels van onze landelijke aanpak inzake het Coronavirus. Nederland heeft onderleiding van vriendelijke Mark een totaal andere aanpak dan de rest van Europa in de strijd tegen dit ellendige virus. Wij laten mensen deels ziek worden, zodat er immuniteit wordt opgebouwd en het virus uitsterft. Partijen in de Tweede Kamer noemden dit al spelen met levens. En die gedachte krijg ik ook want er gebeurt meer. Het RIVM meldt dagelijks het aantal overleden Corona patiënten echter in de praktijk denk ik dat het er veel meer zijn. Zo publiceerde een huisarts in de krant een droevig verhaal over een van zijn patiënten. De oude man had gebeld naar de huisarts om te melden dat hij ziek was. Hem werd in overleg met het RIVM opgedragen thuis uitzieken. Een dag later belde de man opnieuw en de huisarts trok de prognose van corona op grond van de symptomen die hij hoorde. Het bleef bij thuis uitzieken. Toen de man de derde keer belde ging de huisarts, redelijk ongerust, bij hem langs en trof hem dood aan. Dit meldde hij bij het RIVM maar omdat de man geen test onderging werd hij niet als Corona slachtoffer geregistreerd. Zeker zal deze virusdode niet de enige zijn. Zo hou je het sterftecijfer laag en zo scoort uiteindelijk Mark. Goed voor de verkiezingen van volgend jaar? Bovenstaande conclusie kan ik natuurlijk niet bewijzen, maar zo komt het bij mij over. Een heel vervelend, vies, vals, koel, vreemd, raar krankzinnig gevoel wekt dit in me op. Ik mag hopen dat ik het volledig mis heb, maar ik vrees van niet. Corona of Covid-19 het is een vreemd tijdperk waarin we beland zijn, met ontzettend veel verstrengelde belangen. Nondedjuu !!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.