CIARA 1529

De ‘greumele zeen mich oet de broek gewinjd’, zei mijn buurman maandagochtend toen hij zijn houten schutting inspecteerde. Dat kon ik geloven want de eerste storm die over ons land raasde en een eigen naam droeg was een feit. Ciara kwam via Amerika, over de Atlantische Oceaan naar Europa en nam de UK en Europa vol mee. Windkracht 12 was niet van de lucht. Dakpannen vlogen in het rond, omvallende bomen pletten auto’s, schoorstenen vielen naar beneden, fietsers werden van de weggerukt. Binnenblijven was het advies en dat werd breed opgevolgd zeker omdat Ciara ons in het weekend bezocht. Ik denk dat over negen maanden de bevolking van West Europa weer een groeistuip meemaakt. Wat moet je anders op zo’n sportloze zondag? Ook maandag waaide het nog goed door. Ik denk dat nu ook het CO2 probleem het de stikstof-piek in onze contreien zijn opgelost. Alles is schoon gewaaid, kan niet anders. Samengevat ; de lucht is weer geklaard. Nondedjuu!!!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.