ROOD 1527

Het heeft er alle schijn van dat Marco Borsato alle teksten van de door hem bezongen liedjes heeft aangegrepen om al jaren een voorzet te geven aan het dreigende einde van zijn huwelijk met de mooi-benige Leontine. Nu het zover is staan bekende Nederlanders met tranen en ontzetting te orakelen hoe erg ze het vinden voor Marco. En voor Leontine dan? Marco heeft Italiaans bloed, waarschijnlijk ook een piemel op Italiaans formaat en frequentiebehoefte. Ach het zal zo’n vaart niet lopen want Italianen zijn goed in design maar de werking van de eindproducten is niet veel. Dus onbetrouwbaar net als een Ferrari en Alfa Romeo. Hoewel hij een soort nationale knuffelbeer is, heeft hij mij nooit kunnen bekoren. Eerlijk: ik vind geen donder aan zijn muziek, levensmotto en belachelijk gedrag. Wat een slijmbal… als hij je nodig heeft.  Terug naar zijn grotendeels uit het Italiaans vertaalde songs, dan moet je haast schaterlachen met de titels; Waarom nou jij, Samen voor altijd, Ik leef niet meer voor jou, Afscheid nemen bestaat niet, Wereld zonder jou, Lippenstift, de Waarheid, Ik zou het zo weer overdoen, Vrij zijn, Vreemde handen, Stop de tijd, Wat is mijn hart, Zeg me wie je bent.  Schaterlachend lees ik de titels, onbedaarlijk ginnegappen hoor ik de teksten. Ik ben geen liefhebber van deze Alkmaarse half Italiaan, nooit geweest ook. Toen hij failliet ging omdat hij zijn geld verkeerd had belegd was hij in tranen en de gehele Gooise matras hielp hem. Ongelooflijk. Verlies is het risico voor elke geldwolf, toch? Nu hij weer op niveau is laat hij een steun en toeverlaat in de steek. Ruud de Wild ging meteen over tot het draaien van alle muziek die Marco heeft uitgebracht. Ik dacht dat hij gestorven was aan hartfalen in een andere hotelkamer waar hij niet hoorde te zijn. Tja het kan verkeren. Hij kan niet goed omgaan met de cocktail van bekendheid en mooie vrouwen, zo vertelde hij. De twintig jaar jongere Iris Hond kon hij echt niet weerstaan. Hij was gewoon de regie over zijn leven kwijt. In de media verschenen verhalen dat Iris mogelijk niet de enige was. Jong talent Maan, zo gaan geruchten, is ook gezwicht voor het geslijm van de quasi Italiaan. Leontine zal gelukkig nooit meer bordjes hoeven te draaien na het stormachtige huwelijk met Marco. Daar krijg ik dan weer een lachstuip van. Nondedjuu!!!

1 Reactie
  • Chính sách về sự riêng tư gate.io
    Geplaatst op 06:16h, 23 maart

    Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.