BESODEMIETERS 1523

Den Haag’s interim burgemeester Johan Remkes regeert vanuit het, als ijspaleis benoemde, Haagse stadhuis.  Hij verbood de vreugdevuren op het strand na de mega overlast van verleden jaar. Dat kostte de voorganger van Remkes, Pauline Krikke haar job. Afgelopen maand ontstonden rellen nadat werd besloten om dit jaar geen vergunning te verlenen voor de traditionele, hoog gestapelde houtvuren op het strand. De wijk Duindorp, naast Scheveningen, kwam massaal in opstand met felle protest acties, geweld en vuurwerk bommen. Agenten die door de wijk reden waren niet veilig en moesten meermaals assistentie inroepen om hun lijf te redden. Remkes noemt het besodemieterd wat hier gebeurt en grijpt rigoureus in. Verleden jaar was er gewoon een gebrek aan regie waardoor half Den Haag onder een asregen werd bedolven. Enorme schades in de woonwijk waren het gevolg Remkes die met vuur niet verder komt dan zijn eeuwige pijp is een harde die geen tweede surrealistische ervaring voor de Hagenezen wil oproepen. Hij hield de hele politiemacht weg bij de knallende kurken thuis, en behoede zo Den Haag voor ellende. Oké het ging er nog stevig aan toe en zelfs hinderlagen voor politieauto’s waren niet van de lucht.  Maar vreugdevieren waren er niet. Zo begon het Nieuwejaar in Den Haag en omgeving. Ik denk wel dat volgend jaar weer massaal om vreugdevuren wordt geroepen en of dan zittende burgemeester hier een goed antwoord op heeft waag ik lichtelijk te betwijfelen. Nondedjuu!!!

1 Reactie
  • 파워볼사이트
    Geplaatst op 02:38h, 19 december

    I want to follow you for giving me value! let me do the same