FABELS 1519

Feiten en  fabels over het klimaat bereiken ons haast elk uur. Noodroepen dat ijsberen omkomen van de honger, paarden te dik zijn en vogels die uitsterven. De media publiceert over afschuwelijke effecten en voorspellingen en alsmaar stijgende temperaturen. Toch worden hier argumenten gelanceerd die onwaarheden bevatten om de onderbouwing kracht bij te zetten. Dat vind ik niet pluis. Een paar voorbeelden: Nog nooit wat er zo weinig CO2 uitstoot als in 2019 en nu staat alles op zijn kop omdat we de norm blijkbaar overtreden. Zware orkanen en stormen worden voorspeld maar ook door de wetenschap tegengesproken. Wel produceren de zeeën en oceanen minder zuurstof maar dat is niet het hele verhaal want ook het gebruik van kunstmest en het lozen van rioolwater werkt dit in de hand. Bij de klimaaturgentie is aandacht voor ijsberen die te weinig jachtgebied hebben door smeltend ijs. Ze worden mager en de populatie wordt bedreigd aldus het Wereld Natuur Fonds. Onzin zegt een ijsberenkenner. Sinds 1970 is het aantal ijsberen verviervoudigd. Klimaatactivisten schermen ook met het feit dat paarden dikker worden. Tegenargument is dat paarden teveel binnen staan en eten te veel energierijk voedsel. Net als bij de mens word je dan dikker; niet door het klimaat. Veel meer boodschappen zijn nergens op gebaseerd. Milieuactivisten zorgen voor een shockhorror-scenario, terwijl wetenschappers dit op tal van punten tegenspreken. Ik denk dat we de grom uit de hond moeten halen door alle feiten te benoemen. Politici vliegen van hot naar haar. Waarom? Hier moeten ze beleid maken en besturen daar hoeft toch geen heel gevolg de wereld voor rond te reizen? Kom op zeg. Filter de fabels en concretiseer de werkelijkheid. Dan valt het allemaal reuze mee. Nondedjuu!!!

2 Reactie's
  • 코인파워볼
    Geplaatst op 02:37h, 19 december

    theres a place to meet pretty girls anytime you want for free.

  • ada usdt binance
    Geplaatst op 18:28h, 03 april

    Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.