DE MOOR 1518

Ons legendarische sprookje van Sinterklaas en Zwarte Piet, is naar de kloten. Excusez moi. Toevallig zag ik de film SINT. Die gaat over een moordlustige Sinterklaas met een zwart gekleurd gevolg gevormd uit een soort killerpieten. Ik mag melden dat ik stiekem hoopte dat onze nationale sint ook eens kwaadaardig was richting de NOS. Want de NOS wil weer politieke-correct acteren. Sterker, het lijkt erop dat de media collectief is ingefluisterd dat zwarte Pieten een uiting van racisme zijn en dus verboden. Allemaal, de linkse rakkers van BNN/VARA voorop, vergeten en bloc hun kindertijd en schrappen de Pieten die zwart zijn. Twee kilometer van mijn buro ligt België en die hebben gewoon zwarte Pieten zoals dat al ruim honderd jaar heel normaal en traditioneel is. Dat hoort zo. Sinds wanneer is de Moor een slaaf van Sinterklaas? De Moor is gewoon aan het werk en als ik hem zie huppelen, uitdelen en gezellig richting kinderen doen, mis ik het slaafse element volstrekt. Hub Stapel mag van mij de hele maand Sint spelen en met zijn messcherpe staf uithalen naar al die landverraders die de wetten van een zeer kleine minderheid volgen. Mijn partner heeft ook een kleurtje en ze vormt voor mij een soort lakmoesproef. Gelukkig heeft ze die goed doorstaan want ze is 100% voor de echte zwarte Piet in het straatbeeld. Belachelijk hoe onze democratie omgaat met de mening van een minderheid. Voor mij is de lol er volledig af. Dankjewel Simons, Akwasi en een handje vol nietsnuttende volgelingen, en hartelijk dank NOS, BNN, VARA en nog een paar politieke partijen die onze democratie verloochenen. Jullie verdienen de roe, Nondedjuu!!!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.