OEY 1517

Amsterdams burgemeester Femke die in Enschede opgroeide vertelde onlangs in een interview dat ze als HAVO scholiere blowde achter de kerk. Op dat zelfde moment was haar moeder PvdA wethouder in die stad. Ook het prettige van cocaïne heeft ze zelf geproefd, aldus haar openhartig verhaal. Daarbij hoorde ik haar vertellen dat haar vriend Robert Oey nogal eigenwijs is en een beetje onhandig in zijn interviewtechniek. Anders had hij niet zulke domme zaken over zijn zoon en een filmpistool verteld aan een handige journalist. Oey is notabene een documentairemaker. En zoonlief een spanningzoeker die met een pistool in de hand, een verlate woonboot binnen drong. WoW Amsterdam. Dit gezin lijkt gemaakt voor de hoofdstad van de vrijheid. Moeder heeft een verleden, vader is niet te regisseren en de zoon deelt alle negatieve DNA met zijn ouders. Jezus waar moet dat heen? Geen wonder dat de burgemeester met chronische kaakkramp te maken heeft. Ik dacht vroeger dat ze een beetje bekakt articuleerde om haar Twentse afkomst te verbloemen, iets wat Ten Hag van Ajax nog nooit gelukt is. Later vermoedde ik dat misschien de loeizware ambtsketen om haar hals, zenuwbanen afknelden en daardoor haar kaak blokkeerde. Heb ik dat nou weer dat ik fantaseer dat vriendje Oey, of hoe hij ook mag heten, nog nooit het genot van orale bevrediging, om het maar netjes te omschrijven, heeft genoten? Of slaat nu mijn zieke geest weer in de kinky modus? Het zou ook zo maar kunnen dat ze dat wel praktiseren. Echter dan vrees ik dat manlief heel vaak zijn eigen achternaam roept om de pijn van geschaafde huid te ondermijnen. Stel dat een verslaggever niet de inbraak door de Burgemeesters telg had gepubliceerd. Was het dan onder de pet gebleven? Mag ik mijn twijfels hierover geheel in stijl met enigszins gesloten lippen uiten met een stevige vloek?  Nondedjuu!!!

2 Reactie's
  • 파워볼사이트
    Geplaatst op 02:37h, 19 december

    I want to follow you for giving me value! let me do the same

  • binance test
    Geplaatst op 17:39h, 03 april

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.