IDEALEN 1516

Met de jaren komen de gebreken, zei mijn oude oma altijd. Ik hoorde het aan en deed er niks mee. Blijkbaar is het toch blijven beklijven. Want nu ik zelf de eerste grijze haren ontwaar moet ik aan haar denken. Niet alleen realistische gedachten drukken mij op de feiten. Google kent mij als de beste en weet ook mijn leeftijd, mijn interesse, mijn voorkeur, mijn gedrag, mijn werktijden, routes. Noem het maar op. Google weet het. De zoekmachine registreert je PC-zoektochten en trakteert je vervolgens op een link naar haarverf, vitaminen, prostaat-supplementen, hulpjes in de huishouding, pantoffels steunkousen, bad beugels, seniorenpasjes, camouflagesticks voor levervlekken en kalknagel-medicijnen. Precies die zaken die ik eerder op de radar had en niks van wilde weten. Mijn vriendin zocht niet op kalknagels maar op killerheels, wespentaille en longlegs. Ook zij wordt gebombardeerd met advertenties die gerelateerd zijn aan eerdere zoekopdrachten én aan haar leeftijd. We worden ouder en de gebreken dienen zich geheel conform de voorspelling van mijn oma, aan. That’s live.  Mijn buurvrouw die altijd strak in het vel zat zorgt voor hevige wind als ze haar bezoek uitzwaait. Oorzaak zijn haar triceps die nu zijn verworden tot een lap stevig over-schot-vel dat nog na-flappert als haar gasten de straat hebben verlaten.

Een goede vriend had vroeger een sexy spleetje tussen de snijtanden, daarnaast een kaaklijn om kaas mee te snijden een kuiltje in de kin en strakke oren. Tegenwoordig kun je de voorband van een mountainbike parkeren in het ooit zo sexy spleetje, hangt de kaaklijn over de Adamsappel, lijkt het kinkuiltje een donkere krater en raken de oren haast de schouders. Ja wat wil je als je op leeftijd komt. Alle idealen zijn weg. Gelukkig hebben mannen er het minst last van. Vrouwen die vroeger als poster boven de mannen bedden hingen en een figuur toonden waar je het zweet van uitbrak, komen nu haast niet meer door een normale deur. Ze groeien in alle richtingen en zijn alles behalve sexy. Mannen krijgen een doorleefde mooie kop waar het charisma van het kale hoofd spat. Maar beide geslachten zullen toch moeten erkennen dat de leeftijd toeslaat en de idealen geheel zijn verdampt. Nondedjuu!!!

1 Reactie
  • 파워볼사이트
    Geplaatst op 02:38h, 19 december

    if you wanna make a fortume come check me out