STIK TOCH 1515

Wat wordt me toch allemaal, verpakt in wollige verhalen, wijs gemaakt? Stikstofuitstoot en PFAS, beide bekrachtigd met de term crisis. Onlangs heb ik vrij genomen en gekeken naar een Kamerdebat over beide onderwerpen. Mijn ergernis liep zo hoog op dat ik in overleg met mijn huisarts een dubbele portie bloeddrukverlagende medicijnen moest nemen. Rutte verkocht weer zoete praatjes en oppositieleden vielen over hem heen. Hoewel…. oppositieleden. Ik krijg de indruk dat Rutte zijn hachje probeert te redden door te dansen naar de wensen van links waar vooral de puber van GroenLinks en de robot van D’66 volop lijken mee te regeren. We kunnen ons hart vasthouden want er gaat nog heel wat op ons bordje landen. Over ‘landen’ gesproken, er komt ook nog een vliegtax aan die onze zomervakantie 2020 zeker kostbaarder gaat maken. Linkse wensen die rechts worden uitgevoerd. Jammer. Als loonslaaf zit ik vrij veel op de weg en moet stevig doorrijden en files ontwijken om mijn agenda keurig te kunnen afwerken. Hiermee verdien ik mijn salaris. Helaas moet ik me zorgen gaan maken of ik mijn agenda nog wel kan afwerken. Want mijn voormalige vrienden van de VroemVroem-partij draaien nu met net zoveel elan de maximum snelheid terug als die jaren geleden werd verhoogd. Mag ik melden dit niet te snappen? De stikstofneerslag per sector is als volgt: Landbouw produceert 46%, aanwaaien uit het buitenland 32%, huishoudens 6%, overige vervuilers zijn het verkeer zoals vliegentuigen 2%, scheepvaart 3%, industrie 1%, bouw 0,6% en nog een paar kleintjes. En presenteerde het kabinet de oplossing:  het gaspedaal wordt vastgevroren op 100 km p/uur waarmee 0,07% minder Stikstofneerslag gaat neerdalen. Applaus en zwaar hoongelach. Weer is de automobilist de klos. Maar de bouwsector mag weer opstarten, de landbouw heeft een korte pauze. Ik kan dit macaber trucje niet geloven. Als slotconclusie wil ik stellen dat veel politici in dit land al een fikse stikstofvergiftiging hebben opgelopen. Nondedjuu!!!

3 Reactie's
 • Clair Fluharty
  Geplaatst op 05:24h, 23 juni

  ►►► ✅ Where can I pick up my prize? Here? https://u.to/pHYyHA

 • Mabel Kenny
  Geplaatst op 19:14h, 01 september

  Two days ago I received a message that I need to collect my winnings. But I lost the email with the data to access the site. How do I restore access? >>> https://u.to/fbBHHA

 • QGWGIWWVCW4MNNRWXF www.yahoo.com Coffelt
  Geplaatst op 02:07h, 10 december

  Hi! Please tell me the number of your office, I will come to you tomorrow. QGWGIWWVCW4MNNRWXF http://www.yahoo.com