BREXIT 1514

The United Kingdom is een verdeeld land. Menig Engelander realiseert zich dat de consequenties van een aftocht uit de Europese Unie behoorlijk fors zijn. Het eigen betaalmiddel het Pond kelderde al akelig hard. En mocht eindelijk het lidmaatschap van de EU worden opgezegd dan verwacht de bolhoednatie nog meer ontwaarding. Engeland is dan niet bepaald een Utopie maar het tegenovergestelde: Dystopie. Grote bedrijven staken Het Kanaal over en vestigden zich op het vaste land. De Britse bevolking kan sinds 1989 zijn eigen 7-symbolen registratie, voor het autokenteken vormen en aanvragen. Het kost een paar cent maar menige Brit heeft het er graag voor over. De goedkoopste kostte 550 euro en het meest expensive nummerbord ging voor 1750 euro op de bumper. België kent deze mogelijkheid van een gepersonaliseerd kenteken te vormen. Je mag bijvoorbeeld je achternaam of familienaam kiezen of de naam van je favoriete zoon. Daar betalen ze vast 1000 euro voor. Namen als BADBOY-1, GEHAAST, NO MERCY, RAMBO zijn reeds lang verkocht. Humor zit in de Belgen zo blijkt. In Engeland tonen ze er hun ongenoegen aangaande het Brexit-schandaal mee. Voor- en tegenstanders illustreren hun vehicle met kreten die hun standpunt bevriezen.  Platen die de stansmachine verlieten zijn o.a.: EU20 OUT, EU20 YEA, EU20 GON, EU20 LUV. Je krijgt wel een probleem als je alsnog wordt overgehaald door het andere kamp en je zienswijze wijzigt. The Brexit hield ons het hele jaar im Griff en nog steeds.  Ik vrees dat ze over een paar jaar vechten om het kenteken MISS YOU of MISS YEU. Ik zou kiezen voor DYSTO PI. Duidelijk zat, niet dan, NONDEDJUU!!!

1 Reactie
  • 파워볼사이트 추천
    Geplaatst op 02:38h, 19 december

    I hate how the war with russia and ukraine is stil lgoing on. lets reveal some secrets