DANCE EVENT (1512)

Twee armen omsluiten achterlangs mijn buik, vouwen samen en worden aangetrokken. Ik kijk omlaag en zie de ledematen van een vrouw. “ik wil ff knuffelen”, wordt er in mijn oor gefluisterd. Het kost moeite maar uit mijn ooghoeken zie ik een blondine van een jaar of veertig tegen mijn rug aan staan. Grote pupillen ontmoeten mijn vragende ogen. ‘Knuffelen, heerlijk”, schreeuwt ze opnieuw. Want de 105 Decibel baspieken die de DJ op dit Amsterdam Dance Event uit de gigantische boksen tovert, overtreffen haar zachte stem. Ik sta nergens meer versteld van op zulke feestjes die ik jaarlijks bezoek. Terwijl minister Grapperhausde de jeugd een schuldgevoel probeert aan te praten door te zeggen dat gebruik van drugs feitelijk het steunen van de misdaad betekent, slikt, snuift en spuit Nederland genietend verder. Favoriet in het uitgangsleven is nog steeds MDMA dat in de vorm van XTC-pilletje wordt genuttigd. De gebruiker vindt iedereen super lief, ziet veel meer kleur, krijgt vooral de bastonen optimaal binnen en geniet een euforisch gevoel door het lijf. Verliefdheid heerst alom. Nog nooit zag ik ongeregeldheden tijdens een dancefeest. De sfeer is fantastisch zeker door het gebruik van de pilletjes. Op het moment dat er andere zaken langs de amandelen glijden zie je ook afwijkend gedrag. Speed bijvoorbeeld geeft de mensen zo’n kick dat ze niet meer kunnen stilstaan en als speelgoed konijnen met veel te zware energiebronnen, zo hard beginnen te dansen dat het zweet in het rond vliegt. Daarbij knijpen ze hun kaken steeds samen. Een EHBO’er ziet de knuffellady haast op mijn brede rug kruipen en knipoogt naar me. ‘Ze is lief he”, zegt hij. “Nou vooral lekker warm”, zeg ik enigszins genietend van de verhoogde temperatuur die de blondine afgeeft. Na een paar minuten laat mijn warmtebron los en gaat op in de grote menigte. Terwijl Tiësto zijn USB-stick laat brommen kijk ik uit naar een nieuwe warmtebron want eerlijk is eerlijk, het was best genieten. Nondedjuu!!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.