Leiding-bitch (1507)

Een SER advies luidt dat het aantal vrouwen in de top van het bedrijfsleven fors omhoog gekrikt dient te worden. Waarom vraag ik me als man af? Ruim 90% van de Nederlandse mannen wijst dit voornemen af. Daar hoor ik bij. Een keer mocht ik onder een vrouw functioneren. Nou dat was geen succes, ik werd van die bitch moordlustig. Elke maand had ik so wie so een mes op zak om het bazige wijf met klote-karakter en gebrek aan gogme, de nek af te snijden. Gelukkig kon ik me steeds beheersen. Maar zij niet. Ze ging als een idioot te keer en nam besluiten waar ik al op jonge leeftijd mijn grijze haardos aan te danken had. Van ellende begon ik s ’morgens vroeg zodat ik op tijd kon ontsnappen. In de vroege ochtend functioneerde ik als een geoliede machine, tot ik het getik van de hoge hakjes op het parket hoorde. Dan sloeg ik dicht. Als ik op tijd naar huis wilde had de heks altijd nog een opdracht die nog af moest. Vreselijk serpent. De paraplu die meestal naast haar jas was geparkeerd zag ik als bezem. Ook de zaak liep voor geen meter en toch kon Grisella haar gang gaan. Naar boven charmant lachen en naar onder schoppen, was haar motto. Vrouwen aan de macht; een ramp, is mijn ervaring. Zelf ben ik opgegroeid in een gezin waarin meerdere vrouwen acteerden. Heel gezellig en liefdevol. Nooit bemoeiden ze zich met zaken waar ze geen kaas van gegeten hadden. Mijn vader had de eindverantwoording. Dat positief gediscrimineerd ten aanzien van vrouwen moet uit de wereld. Kwaliteit moet doorslaggevend zijn en niet de charme of het feit dat het een vrouw is. Nederland zal er aan kapot gaan. Talloze mannen staat een onverkwikkelijke werkperiode te wachten. Medelijden borrelt bij me op. Nondedjuu!!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.