MARJO (1505)

Op een doordeweekse dag in september 1975 zweette ik op mijn fiets vanuit Stein naar mijn werkplek in Beek. In een diepe afgrond vlak langs het fietspad, parallel aan de A2, was een grote DSM-transportleiding in aanleg. Een paar dagen later was het diepe gat helemaal opgevuld. Inmiddels was bekend dat Marjo Winkens uit Schimmert van de aardbodem was verdwenen na een bezoek aan de kermis in Sittard. Haar brommer werd vlak bij huis gevonden. Andere spullen ergens nabij Roermond. Maar Marjo zelf was van de aardbodem verdwenen. Inmiddels zijn haar ouders overleden en hun enige kind is nooit gevonden. Ik was in de leeftijd van deze puber en het greep me best aan. Altijd heb ik gedacht aan de diepe sleuf nabij de LoKu in Beek waar de transportleiding ligt. Een coldcase-team liet onlangs weer een perceel in Beesel afgraven, helaas vruchteloos. Gelijktijdig kwamen weer nieuwe tips binnen. Na 44 jaren vind ik die nieuwe suggesties een nogal macaber fenomeen. Blijkbaar heeft het vele mensen bezig gehouden maar kwamen ze nooit zover om hun aanwijzing in te dienen. En daar hoor ik dus ook toe. Feitelijk moet je tips direct melden bij de politie zodat die onderzoek kunnen doen. Het blijft uitermate triest dat er gestoorde mensen zijn die zomaar een individu laten verdwijnen. Zo is Marjo Winkens al 44 jaar zoek, Tanja Groen 26 jaar en ook vele anderen houden de gemoederen bezig. Het zal je eigen kind wezen. Dus vanaf nu is ons credo: elke tip gelijk doorgeven. Nondedjuu!!!

2 Reactie's
  • 코인파워볼
    Geplaatst op 02:38h, 19 december

    i want to share hot girls with you for free

  • binance listing
    Geplaatst op 03:14h, 05 april

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.