HERGEBOORTE (1500)

Vanaf vandaag zal deze column niet meer geprint onder uw ogen komen. Uw glimlach zal opdrogen en het gemis zal het daglicht zien. Echter, ook ik kan niet leven met de gedachte, na ruim 30 jaar, zonder al mijn trouwe lezers, verder te moeten. Met deze wetenschap moet je in actie komen, is mijn adagium. Daarom hebben we plek veroverd op het world wide web. Het medium dat u altijd en overal kunt openen. Ons nieuwe domein is www.nondedjuuke.nl. Daar gaan we als vanouds te keer, ongecensureerd met als doel u kortstondig te amuseren. 1500 keer verscheen Nondedjuuke sinds het voorjaar 1987. Alle edities zijn bewaard gebleven en gaan we gefaseerd her-publiceren op www.nondedjuuke.nl. Via-Limburg zal ons gaan missen, wij zullen dit huis-aan-huisblad gaan missen. Met opgeheven hoofd nemen we afscheid van elkaar en komen gelijk terug. Beter, aantrekkelijker, soms in een hogere frequentie, maar zeker wekelijks op maandagochtend. Vaak met een illustratie in de vorm van een foto. Afscheid nemen doet pijn. Niet voor lang want vanaf nu zijn we in the air via www.nondedjuuke.nl . Deze site biedt ook de mogelijkheid om te reageren, om te adverteren, en het archief te raadplegen per jaar. Om te genieten op elk moment van de dag waar ook ter wereld u zich bevindt. Ik zal op de u vertrouwde manier zaken vanuit een andere visie belichten dan u gewend bent van het doorsnee journaille. Daarmee willen we u minimaal een glimlach onttrekken en nog beter een schaterlach. Tot op het internet. U kunt NU al stiekem gaan kijken. Doen dus. Nondedjuu!!!

2 Reactie's
  • Henny Offermanns
    Geplaatst op 12:36h, 30 juli

    Nondejuu ik wist niet van het bestaan van nondejuuke. Weer wat bijgeleerd🥴 en wat een gemis al die jaren Will🙃

  • 파워볼사이트 추천
    Geplaatst op 02:37h, 19 december

    i appreciate the fact of the information that was given