ZWEEDS (1493)

Youp besteedde er ooit een hele conference aan. En ik krijg akelige knobbels bij de naam: IKEA.

Je vergalt mijn weekend met een uitje naar de Zweedse houtschuur. Dit in tegenstelling tot de AOW’ers onder ons. Die smullen s ’morgens in het Zweedse-walhalla een 1-euro ontbijt weg. Met een verzadigd buikje beginnen ze daarna aan hun rondgang en eindigen culinair onder hetzelfde dak met een bord Zweedse gehaktballetjes. Smulluuh. En alweer een dag voorbij. Ondertussen kopen ze drie broodplankjes en wasknijpers. Ik toog ooit met mijn dochter op een Kerstochtend voor een speciale aanbieding naar de Zweedse enclave te Heerlen. De hele auto werd vol gestouwd. Ramen en achterklep gingen niet meer dicht, overal stak wat uit. Mijn dochter die gelukkig ‘gezjwank’ is, zat verborgen tussen de stevig verpakte pakketten en kwam thuis helemaal verfomfaaid onder de geperste houtsnippers tevoorschijn. Het is even doorbijten maar dan heb je ook wat. Vaak zie je mensen verdwaasd op de inlaadplek staan. Hij of zij is achtergelaten want hij of zij paste niet meer in de auto. Menig kastje, bed en tafel heb ik ooit in elkaar geschroefd, gestuurd door lijvige handleidingen waarop je kunt afstuderen. Standaard heb ik altijd planken over of de laatste past niet. Een crime zijn de rare schroeven. Ik hoef het u niet uit te leggen, mijn haardos is ervan vergrijsd. Bostrak, Visthus, Bryggja, Utaker, Kvikne, Brimnes het Zweeds doet zijn intrede in ons land waar in elke provincie een vestiging staat. Ik haat al die puzzelbouwsels uit Zweden; de namen kan ik niet eens uitspreken om te zwijgen van het eindresultaat. Nondedjuu!!!

1 Reactie
  • 파워볼사이트
    Geplaatst op 02:37h, 19 december

    theres a place to meet pretty girls anytime you want for free.