CO2 (1488)

De benzine- en dieselauto’s gaan in de ban. Tankstations verdwijnen, bevoorrading van bedrijven en winkels moet verplicht met subsidie slurpende elektrische auto’s. Q-parc’s lopen leeg. Oliesjeiks kunnen een WW-uitkering aanvragen. En de schatkist bodem komt in zicht door minder energiebelasting inkomsten. Dit alles veroorzaakt door Groen Links die blijkbaar van leer trekt. Ze zitten niet in de regering maar hebben Rutte volledig in hun zak. Amsterdam loopt met groene burgemeester Femke voorop. Deze stad wordt in tien jaar tijd fossiele-aangedreven-auto-vrij gemaakt. Duurzaamheid, reductie van CO2, kortom het milieu is leidend in onze hoofdstad. En hou je vast, dit wordt ook de toekomst voor ons allemaal in Nederland. Ja in Nederland, want buiten de 1500 km grenzen van ons land is het leven totaal anders. Zo krijg je in Nederland een beetje steun bij het afsluiten van je gasleiding, in Duitsland ontvang je 750 euro subsidie als je aansluit op het gas. Wel mag je in het buitenland op een elektronische step naar je werk, in ons land is dat verboden. Snapt u het nog? Ik haak af. Ondertussen danst de groene burgemeester, met een eeuwige kaakkramp, op haar bureau terwijl Amsterdam zelf, begint te stuiptrekken. Ondertussen strijden op de Noordpool diverse staten om zeegebied, want daar liggen de grootste olievoorraden ter wereld. Ik bevat het niet? Het bestuur van Amsterdam orakelt dat door vermindering van CO2-uitstoot het leven van de hoofdstedelijke bewoners met een jaar wordt verlengd. Dan wel in hoger sferen want de wietlucht overtreft alles. Zou de politiek en bloc stoned zijn dat ze zo overdreven reageren? Nondedjuu!!!

3 Reactie's
 • 코인파워볼
  Geplaatst op 02:37h, 19 december

  Who watched blackpinks new albume and MV its amazing

 • gate io withdrawal
  Geplaatst op 20:35h, 22 maart

  Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

 • User Login
  Geplaatst op 13:39h, 26 maart

  Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.