LUCHT-MACHT (1484)

Ooit was er een man die mijn vriendin liggend aan het zwembad begluurde, op momenten dat zijn eigen vrouw van huis was. De voyeur werd heterdaad betrapt, lulde ontkennend er was geen bewijs, nou ja. De stiekemerd speelt nog steeds de aimabele persoon. Soms wil je vanuit de lucht bepaalde situaties onder controle krijgen. Sinds een paar jaren is dat mogelijk met een drone. Oké het is niet helemaal koosjer doch soms moet je naar hulpmiddelen grijpen om je recht te halen. Zoals de gescheiden vrouw die alimentatie inde terwijl ze gewoon een vent had met wie ze een huishouden deelde. En maar liegen dat het helemaal anders is. Schande. Een goede kennis kocht een drone en ging er mee aan de slag. Het eerste ultra goedkope exemplaar testte hij in de huiskamer… de schade aan lampen en vazen was duurder dan de gesneuvelde drone. Nu heeft hij een professioneel exemplaar dat wel zeven kilometer ver kan op een hoogte van 900 meter en zeer scherpe video’s maakt. Zo kan hij onbespied alle gevaren die hem bedreigen  in de gaten houden. Hij heeft een vliegbrevet gehaald en is het luchtruim machtig. Vanaf de grond denk je dat het een biddende vogel is. Volgens de katholieke kerk hebben we allemaal een onzichtbare engelbewaarder. Nu heb je een tastbare engel die precies doet wat jij wil en alles loepzuiver vastlegt voor het nageslacht. Een drone, een onvermoede mechanische roofvogel die je levenswandel behoedt. Ideaal, Nondedjuu!!

6 Reactie's
 • www.xmc.pl
  Geplaatst op 02:48h, 21 juni

  Just keep making good content. Exactly what I needed! I have been browsing the various search engines all day long for a decent article such as this

 • www.xmc.pl
  Geplaatst op 17:22h, 22 juni

  some genuinely interesting information, well written and broadly user friendly .

 • xmc.pl
  Geplaatst op 22:16h, 20 juli

  Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just dont know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 • www.xmc.pl
  Geplaatst op 04:33h, 23 juli

  Hello 🙂 nice information, many thanks to the author. it is incomprehensible to me now, but in general, the usefulness and significance is overwhelming. thanks again and good luck!

 • antikacılar
  Geplaatst op 13:51h, 18 november

  Attractive section of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to say that I acquire in fact loved account your blog posts. Any way I?ll be subscribing to your feeds and even I success you get admission to constantly fast.

 • 코인파워볼
  Geplaatst op 02:37h, 19 december

  Who wants to follow me to get real value