LACHROOM 1509

Drugs; tegenwoordig kun je er very easy aankomen. 95% van de jongeren heeft weleens een jointje gerookt, pilletje genoten of wit poeder via de neus naar de hersenen gesnoven. Even de zevende hemel aanraken, is het credo. Vooral op festivals waar een zero tolerance beleid heerst loopt gek genoeg, 90% met pupillen als schoteltjes rond, daar herken je de xtc gebruiker aan. Opvallend is in elk geval dat de XTC-genieter aanhankelijk is en vol love. Nog nooit zag ik ruzie op een festival. Dat alcohol feitelijk de gevaarlijkste drug is wil niemand horen er gaan al stemmen op die XTC willen legaliseren en alcohol aan banden leggen. Nieuw in de wereld van psychedelica is distikstofmonoxide. Dit gas is verkrijgbaar in metalen patronen die feitelijk in de slagroomspuit thuishoren. In de professionele keukens is het gemeengoed bij o.a. de bereiding van toetjes. De patronen zijn voor een paar dubbeltjes te koop. Mede door de prijs is het gas interessant voor personen die het willen bestemmen voor alternatief plezier. Het ijskoude gas wordt dan in een ballon gespoten waardoor de temperatuur stijgt en je longen niet bevriezen. Vanuit de ballon inhaleer je het gas en voel je prikkels in je hoofd, gevolgd door een tiental seconden volledige ontspanning, waarvan je zelfs de slappe lach kunt krijgen. Terwijl de regering het drugsgebruik aan banden wil leggen lijkt het onmogelijk om de lachroom-patroon te verbannen, net als bijvoorbeeld de vluchtige stof in lijm. In het kader van vrijheid blijheid vind ik alles best behalve dat ik uitglij over de massa’s achteloos weggegooide lege lachroom patronen die her en der, geconcentreerd worden gedumpt. Erg tegenstrijdig in een tijdperk dat de jeugd zo demonstreert voor een beter milieu. Nondedjuu!!!

1 Reactie
  • 파워볼사이트
    Geplaatst op 02:37h, 19 december

    i appreciate the fact of the information that was given